Energetisch therapeut

Je lichaam en geest weer onder controle krijgen

Ik als energetisch therapeut help jou daarbij!

Een energetische behandeling is een krachtige werkvorm die jou helpt om diepe blokkades op te lossen en nieuwe inzichten te krijgen.

Hoe energetische therapie jouw leven kan veranderen?

Iedere cel van ons lichaam heeft een eigen geheugen. Dit wil zeggen dat onverwerkte ervaringen vanuit je kindertijd als herinnering liggen opgeslagen in onze lichaamscellen en energieveld. We herhalen vaak oude patronen van pijn, angst en onmacht waardoor wij vergeten om de verbinding met onze eigen grootheid aan te gaan. Een energetische reset van je energieveld geeft weer helderheid, verbinding met de aarde en centreert jou in je eigen energie.

Energietherapie

Energietherapie is een overkoepelende term voor een verscheidenheid aan holistische genezingstechnieken die energie gebruiken om fysieke, mentale en emotionele aandoeningen te diagnosticeren en te behandelen. Het is gebaseerd op de overtuiging dat de levensenergie van een persoon hun welzijn beïnvloedt, en energietherapeuten proberen een persoon te helpen balans te vinden tussen hun energievelden en fysieke lichaam.

Energietherapieën zijn er in vele vormen

Energietherapieën kunnen in vele vormen voorkomen, elk gericht op toegang tot en het opnieuw in evenwicht brengen van iemands energieveld. Voorbeelden hiervan zijn reiki, chakra balancering en qigong. Energietherapeuten gebruiken verschillende hulpmiddelen om het zelf genezend vermogen van het lichaam te activeren en de balans te herstellen.

Voordelen van energietherapie

De voordelen van energietherapie variëren van verbeterd fysiek en emotioneel welzijn tot meer ontspanning en ontspanning. Dit type therapie kan mensen ook helpen hun gevoelens beter te begrijpen en te uiten, stress te verminderen en het zelfvertrouwen te vergroten. Voor fysieke aandoeningen beweren sommige mensen dat energietherapie symptomen zoals rugpijn en slapeloosheid heeft verlicht.

De eerste stap in energietherapie is een intakesessie, waarmee de energietherapeut de cliënt kan ontmoeten en hun behoeften en verwachtingen kan begrijpen. Tijdens de sessie stelt de therapeut vragen en observeert hij de lichaamstaal en energiestroom van de cliënt. Deze informatie helpt de therapeut bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan. Tijdens de sessie zal de therapeut verschillende technieken gebruiken, waaronder hands-on energiehealing, begeleid ademwerk en energieveldbeoordelingen.

De energietherapeut voert ook energieveldbeoordelingen uit om eventuele energieblokkades op te sporen. Deze beoordelingen omvatten het verkennen van het energieveld van de patiënt op gebieden van spanning, zwakte of ziekte. Ze kunnen ook significante verschuivingen in energie detecteren, zoals de impact van trauma’s uit het verleden. Zodra eventuele onevenwichtigheden zijn vastgesteld, kan de therapeut specifieke technieken gebruiken om de harmonie in het energieveld te helpen herstellen en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren.

Energietherapie: een effectief hulpmiddel

Energietherapie kan een effectief hulpmiddel zijn om het fysieke en emotionele evenwicht te helpen herstellen en verlichting te brengen bij de kwalen van mensen. Degenen die geïnteresseerd zijn in energietherapie moeten een ervaren en gekwalificeerde beoefenaar zoeken. Als u dit doet, kunt u de hoogste kwaliteit van de dienstverlening en het best mogelijke resultaat garanderen.

Deze natuurgeneeswijze kan u helpen bij stress, slapeloosheid, trauma en pijn klachten