Contact


  • maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
  • Anne-Marie de Wit van Beek
   Eikenhoek 52
   5473GZ Heeswijk Dinther

   

  KVK nr: 51777134
  BTW nr: NL001761059B51

  Mijn praktijk is goed bereikbaar voor mensen die met het openbaar vervoer komen. De bushalte ligt op zo’n 500m van de ruimte.

  Ook is mijn praktijk toegankelijk voor mindervaliden.

  Veel gestelde vragen

  Klachten

  Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir. Voor meer informatie kijk je op de website van Stichting ACoZo.

  Beroeps- en branche organisatie

  Ik ben lid van Stichting ACoZo.

  Stichting ACoZo is de branche en beroepsorganisatie voor therapeuten op HBO niveau. Deze organisatie hanteert strenge eisen aan het niveau en de bijscholingsplicht van aangesloten therapeuten. Ook zoekt men actief naar meer aansluiting bij de reguliere zorg.

  Dit om cliënten te verzekeren van kwalitatief goede complementaire zorg.

  Privacy

  Jouw privacy is erg belangrijk voor mij. Roadwize wil jouw persoonsgegevens op een rechtmatige, behoorlijke en transparante manier verwerken, in overeenstemming met de wettelijke regels. Je kan hier onze privacy verklaring inzien.