Over mij

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anne-Marie de Wit van Beek

Mijn naam is Anne-Marie de Wit van Beek.

In 2011 ben ik gestart met mijn eigen praktijk als energetisch therapeut.
In de jaren die hieraan vooraf gingen, liep ik steeds tegen mijn eigen grenzen aan. De zoektocht die daaruit voortvloeide bracht mij  naar de opleiding tot energetisch (toen nog paranormaal) therapeut. Op deze 4-jarige opleiding op HBO niveau aan de ANZN te Eindhoven, heb ik geleerd om mijn gave op een positieve manier in te zetten.

 

De energie die ik hiervoor nodig heb haal ik uit de natuur om mij heen. Onze omgeving proberen we, zoveel mogelijk, op een natuurlijke manier vorm te geven. Duurzaamheid is voor mij dan ook erg belangrijk.

Werkwijze

In de loop van de jaren heb ik, buiten mijn vakgebied energetische therapie, me nog een aantal andere vakgebieden eigen gemaakt.

Door opleidingen te volgen en mezelf te laten bijscholen heb ik mijn werkwijze meer divers gemaakt. Zo mag ik nu bloesemremedies voorschrijven, Schüssler celzouten voorschrijven en oor- en lichaamskaarsen zetten. Ook heb ik kennis van natuurlijke voeding.

Waar ik u mee kan helpen

Het vakgebied van een energetisch therapeut is erg breed. Je zou kunnen zeggen dat alles in de basis energie is.

Daarom een aantal zaken waarin ik me gespecialiseerd heb.

Zo behandel ik mensen die een ernstig of minder ernstig trauma hebben meegemaakt in hun leven en daar last van hebben. Mijn therapie biedt verlichting en we zetten op een zachte en liefdevolle manier stapjes naar balans in je leven.

Doordat je met energetische therapie de ontspanning in iemands lichaam kan bevorderen, werkt deze behandeling heel goed bij een grote verscheidenheid aan stressklachten.

Mocht je betrokken zijn geweest bij een ongeluk en je hebt hier een whiplash aan overgehouden, dan kan energetische therapie deze klachten verlichten.

Staat jouw klacht hier niet bij en wil je weten of ik ook voor jou iets kan doen, neem dan contact met me op.

Voor uitleg over de werkzaamheid van de andere therapieën kun je kijken onder de kop therapievormen op deze site.

Mijn cliënten hebben allemaal hun eigen achtergrond en verhaal. Samen met u kijk ik wat ik hieraan kan toevoegen zodat u weer de keuze hebt op welke weg u verder loopt.

Neem contact op.

Het is tijd om nu voor uw gezondheid te zorgen! Het enige wat u hoeft te doen is ons een bericht sturen via het onderstaande formulier.