Desktop

Tablet

Mobiel

Roadwize Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen logo

Energetische therapie

Men kan dus de energie beschouwen als basisstof, als het basismateriaal van de wereld. (Werner Heisenberg)

De kracht van het zelfhelend vermogen

Energetische therapie is, het werken met energie. Veel mensen doen dit, maar zijn zich hier niet bewust van. Denk maar aan de kus van een moeder als een kind zich stoot, of de hand die je zelf automatisch op een zere plek legt. Door je aandacht bewust te richten op de zere plek, krijg je het gevoel dat de pijn minder wordt. Dit is in essentie ook wat een energetisch therapeut doet. Het verschil zit hem in de scholing en het talent. Energetisch therapeut word je namelijk niet zomaar, daar is iets meer voor nodig.

We weten allemaal dat iedereen een ander talent heeft dat hij of zij kan ontwikkelen. De een kan heel goed tekenen, terwijl de ander een geweldig technisch inzicht heeft.
Een energetisch therapeut heeft een talent voor het aanvoelen van dingen. Zoals jij de zon op je huid voelt als deze schijnt, zo kan een energetisch therapeut aanvoelen hoe jij in je vel zit.
Dat komt door de paranormale aanleg die ten grondslag ligt aan dit beroep. Je kan zeggen dat je alle zintuigen die je dagelijks gebruikt ook paranormaal kunt inzetten.
Hoe behandel je nu met energetische therapie? Als energetisch therapeut kijk ik holistisch. Dat wil zeggen dat ik niet alleen naar je klacht kijk, maar ook naar jou als persoon en naar hoe jij functioneert in jouw omgeving. Op basis van wat jij me vertelt, jouw hulpvraag en dat wat ik aanvoel stellen we een behandelplan op. Tijdens de behandelingen magnetiseer ik mensen. Vroeger werd dit ook wel handopleggen genoemd. Op deze manier stimuleer ik het stromen van energie in jouw lichaam. Hiermee stimuleer ik jouw zelfhelend vermogen. Ook merk je vaak dat je, naast dat je klacht gericht behandeld wordt, je jezelf algeheel stabieler gaat voelen.

Roadwize Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen Energetische therapie

€70,-

Per uur

Vergoedt door verzekering: ja

1 consult van 1 uur

Bij een hulpvraag voor 2 personen geldt een meerprijs

een tocht van 100 mijl moet beginnen met de eerste stap (Lao Tse)

Verhoog je weerstand

Celzouten

De celzouten zijn ontstaan in de 19e eeuw. Dr Schüssler was arts/homeopaat. Hij wilde graag een meer gebruiksvriendelijke vorm van geneeskunde ontwikkelen, om mensen die ziek waren te behandelen. Hiervoor ontwikkelde hij een methode die uitging van minerale zouten. Deze verkleinde en combineerde hij op zo’n manier, dat ze optimaal op te nemen zijn door ons lichaam. Dit zijn de zogenoemde celzouten. Ons steeds drukkere leven, stress, vervuiling en minder goede voeding kunnen ervoor zorgen dat het lichaam uit balans raakt. Je merkt dit zelf aan kleine ongemakken, zoals moeite met slapen, krampen in je spieren, geen energie hebben, steeds dezelfde terugkerende vage klachten, of bijvoorbeeld veel trek in zoete of juist hartige dingen.

De kracht van de natuur

Bloesemremedies

De meeste mensen kennen de bloesemremedies van dr. Bach wel. Toch is hij niet de enige die zulke remedies heeft gemaakt. Bloesemremedies zijn remedies die de energetische trilling van een bloem, plant of boom in zich op hebben genomen.

Hervind je balans

Oor- en lichaamskaarsen

Het gebruik van oorkaarsen wordt steeds vaker toegepast in Nederland. Deze komen van origine uit Noord-Amerika. De Hopi indianen gebruikten de “kaarsen” vroeger al veel. Ook enkele volkeren uit Siberië, Mongolië en andere delen van Azië gebruiken deze al even. Ze zagen er toen nog niet zo uit als nu, maar de werking was hetzelfde. Wat doet een oorkaars dan en wat is een lichaamskaars?