Stress verminderen

Hebt u last van stress klachten?

Ik kan u wellicht helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Bij welke klachten kan energetische therapie verlichting bieden.
• Stress klachten
• Slapeloosheid
• Trauma

Stress is een van de meest voorkomende gezondheid ondermijnende oorzaken van de moderne maatschappij.

Helaas is het moeilijk om je niet te laten meeslepen in de drukte van alle dag. Door mijn natuurlijke geneeswijze kan ik u een alternatief bieden.

Stress verlichten is een van de gunstige effecten van mijn therapie.

In 2012 ben ik afgestudeerd als energetisch therapeut van een 4 jarige opleiding op hbo niveau. Hier heb ik geleerd om mijn gevoeligheid als paranormaal begaafde gericht in te zetten.
Als je bij me komt voor met een hulpvraag beginnen we eerst met een anamnese. Dit vraaggesprek zorgt ervoor dat ik een beeld krijg van jou als persoon. Als therapeut kijk ik namelijk holistisch.
Dit wil zeggen dat ik naar jou als geheel kijk, met je hele lijf, je hele omgeving en je hele psyché.

Deze natuurgeneeswijze kan u helpen bij stress, slapeloosheid, trauma en pijn klachten

Natuurgeneeswijzen

Natuurgeneeswijzen, zoals massage, acupunctuur, yoga en kruidensupplementen, bieden een breed scala aan voordelen voor het bestrijden van pijn en stress. Al deze behandelingen hebben een scala aan helende eigenschappen die kunnen worden gebruikt om de fysieke en emotionele symptomen van pijn en stress direct te verminderen.

Kruidensupplementen om pijn en stress verlichten

Ook kunnen kruidensupplementen worden gebruikt om pijn en stress op natuurlijke wijze te verlichten. Van kruiden als passiebloem, valeriaan, ginseng en lavendel is bekend dat ze kalmerende en verzachtende effecten hebben op stress en pijn. Hoewel kruidensupplementen niet mogen worden gebruikt als vervanging voor het zoeken naar medische hulp, kunnen ze wel worden gebruikt als aanvulling op een programma voor stressvermindering en pijnbeheersing.

Alternatieve geneeswijzen als een effectieve manier om pijn en stress te bestrijden

Alternatieve geneeswijzen worden al lang gebruikt om pijn en stress te verminderen en kunnen een waardevol onderdeel zijn van elke zelfzorgroutine. Massage, acupunctuur, yoga en kruidensupplementen zijn allemaal bewezen methoden om symptomen te verminderen. Er moet voor worden gezorgd dat elke alternatieve behandelingsoptie wordt gebruikt in combinatie met medisch advies en wordt uitgevoerd met de hulp van een gekwalificeerde professional. Met de juiste kennis kunnen alternatieve geneeswijzen worden ingezet als een effectieve manier om pijn en stress te bestrijden.